Hvorfor velge Inpublish?

 

Kompetanse

Lang erfaring og et bredt tilbudsspekter har gjort at vi i Inpublish har unik kompetanse knyttet til kommunikasjon og markedsføring. Vi kan moderne kommunikasjon, og vet hvilke markedskanaler du bør satse på. Vi ser hvor du bør være synlig og hvilke produkter og løsninger som gir bedriften din bedre resultater.

 

Kvalitet

I fellesskap med de erfarne samarbeidspartnerne våre har vi skapt noen av dagens beste plattformer for å lykkes med kommunikasjon og markedsføring. Vi stiller strenge krav til underleverandørene våre både når det gjelder kvalitet, effektivitet, service og ikke minst at de kan vise til en miljøvennlig profil. Vi kvalitetssikrer alle ledd slik at resultatene dine skal bli så suksessfulle som mulig.

 

Alt på huset

Inpublishs brede spekter av produkter og tjenester inneholder blant annet rådgivning innen kommunikasjon i analoge og digitale medier, reklamebyråtjenester, trykksaker, bannere, plakater, messeutstyr og mye mer. Vi gir derfor deg som kunde en helhetlig og gjennomført identitetsprofil, en effektiv markedsføringsstrategi og vi har alle verktøyene som trengs for å realisere ditt potensial!

 

Vi garanterer:

– at du alltid får solid kvalitet på strategiarbeid
– at all produksjon utføres til en god pris
– at vi er raske og effektive

eva

Eva Vik Johannessen

Tlf: 468 10 701

eva@inpublish.noØnsker du info eller råd til løsninger, ta kontakt!